Even voorstellen

Corien van den Wall Bake-van Eeghen 06-22795069

Deze praktijk houdt zich bezig met alle aspecten van de communicatie. Wij behandelen stoornissen van mondfuncties, adem en stem, spraak, taal en gehoor. Wij doen onderzoek, adviseren, geven voorlichting en instrueren/begeleiden partners,familie en verzorgers.

Kijkt u verder onder het kopje "Stoornissen", als u meer wilt weten over logopedische diagnoses en de logopedische behandeling.

 

   

Uw Logopedist Corien van den Wall Bake heeft haar opleiding Logopedie en Foniatrie gedaan in Utrecht .

Zij volgt en heeft verscheidene post-HBO studies gevolgd op het gebied van stotteren, spraak, taal, coaching, adem, stem, eten en drinken, afwijkend mondgedrag, Sensorische Informatie verwerking, Video Interactie Begeleiding en dysphatische ontwikkeling.

 De Logopedische Praktijk Laren  bestaat vanaf oktober 1997. Daarvoor heeft Corien van den Wall Bake gewerkt in een all round logopediepraktijk praktijk in Amsterdam, in de revalidatie van kinderen en volwassenen met een motorische en verstandelijke beperking, bij het audiologisch centrum van de VU en in de schoollogopedie.

Professioneel contact:

Er is overleg en samenwerking met: leerkrachten, (kinder) fysiotherapie, ortho pedagoog, collega-logopedist, ergotherapeut, huisarts, en kinderarts.

Corien van den Wall Bake- van Eeghen is lid van de Kwaliteitskring het Gooi en van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

De praktijk is opgenomen in het Kwaliteits Register.

 

 

 

© Oude Naarderweg 14, 1251BK Laren, 06-22795069